Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
Direct Toegang
X
Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
50% Complete
Sneller levelen, pokémon opsporen, evolueren of powerup gebruiken? Dat en nog veel meer tips krijg je gratis in deze PDF!

Page content

article content

Disneyland Parijs: een Pokémon Paradijs!

Goedenavond,

Ik ben weer terug van weggeweest! 🙂

En zoals de naam van deze blog vermeld ben ik natuurlijk naar Disneyland Parijs geweest!

Het begon allemaal moeizaam, mijn telefoon wou geen verbinding maken met internet.. Alles stond aan, maar ik kwam gewoonweg niet op het internet.. Gelukkig waren mijn broertje en vader mee en mocht ik na heel lang zeuren gebruik maken van hun wifi hotspot! Lucky me!

Toen kon het avontuur gaan beginnen! Ik opende de app en ik zag al direct een drowsee en een jinx in de buurt! Heel wat anders dan de pidgey en weedle die steeds in mijn huis rondzwerven.

Letterlijk elke 50 a 100 meter kwamen er weer nieuwe Pokémon tevoorschijn. Alleen die drowsee die was echt overal te bekennen.. Wat die daar overal te zoeken had weet ik ook niet haha.

Elke attractie of winkel was in principe een Pokémonstop en dat was fijn, want in elke rij was er wel een lure aangezet! Kon ik mooi Pokémon vangen tijdens het wachten op de attractie.

Je kon Charmander, Squirtle en Bulbasaur gewoon op 1 dag vangen echt super awesome! Wel zaten ze allemaal in een ander gebied, maar dat maakt het natuurlijk ook wel veel leuker 🙂

En je loopt wat af zeg in zo’n park ik heb wel 4, 5 km eieren laten uitkomen, helaas alleen maar Pokémon die ik al had,maar dat mocht de pret niet drukken:-)

Het enige nadeel van zo’n park is dat je wel echt een mobiele oplader zelf mee moet nemen. Ik had als eigenaar van Disney toch echt een verkooppunt aan mobiele oplaadstation geïntroduceerd, om wat extra omzet te generen.

Voor de rest heb ik eigenlijk elke Pokémon gevangen die ik tegenkwam en dit waren er heel wat. Zo heb ik al behoorlijk wat Weedle en Pidgey candy. Autist dat ik ben wil ik er van allebei 120 zodat ik beide 10 x kan evolueren terwijl ik mijn lucky egg aan zet 😀

Dus als je echt een keer een hele dag ongestoord Pokémon wil vangen, dan zal ik je Disneyland echt aanraden! Kun je intussen die leuke attracties nog meepakken, want goedkoop is Disney natuurlijk niet 🙂

 

Tot de volgende keer! 🙂

 

Laat weten wat jij denkt!

Comment Section

0 reacties op “Disneyland Parijs: een Pokémon Paradijs!

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: