Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
Direct Toegang
X
Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
50% Complete
Sneller levelen, pokémon opsporen, evolueren of powerup gebruiken? Dat en nog veel meer tips krijg je gratis in deze PDF!

Page content

article content

Volgende update? Niantic vertelt meer over Pokémon Go!

Bij Comic Con 2016 heeft Niantic eindelijk meer informatie vrij gegeven over de status van Pokémon Go. Hoe staat het met de servers, de voetstapjes bug, en wat zijn de volgende features die we mogen verwachten?

Allereerst heeft John Hanke (de CEO van Niantic) de 3 team leaders onthuld. Candela, Blanche en Spark zijn nu meer dan alleen een schim. We weten nu ook hoe hun gezicht er uit ziet!

Maar er waren nog meer onthullingen:

Er zijn nog niet ontdekte easter eggs in het spel

Pikachu als starter krijgen is een mogelijkheid zoals we al eerder beschreven op deze website. Daarnaast is het mogelijk om zelf invloed uit te oefenen op waar jouw eerste Eevee in evolueert. Hanke gaf aan dat er nog meer easter eggs zouden kunnen zijn die nog niet ontdekt zijn.

Best bijzonder, gezien sommige spelers meer dan tien uur per dag doorbrengen met het spelletje. Ik ben in ieder geval heel benieuwd wat voor bijzondere easter eggs er nog naar voren zullen komen.

Server problemen

John Hanke gaf aan dat Niantic nooit verwacht had dat het spel zo snel, zo populair zou worden. Server stabiliteit is top prioriteit voor Niantic voor ze met andere features aan de slag zullen gaan. De laatste dagen gaat het al een stuk beter, dus je kunt er vanuit gaan dat we binnenkort op ieder tijdstip zonder problemen op zoek kunnen gaan naar Pokémon.

Voetstapjes bug

Ook de voetstapjes bug is erkend tijdens de conferentie. Ze zijn hier ook mee bezig, dus binnenkort zullen we ook echt weer op Pokémon jacht kunnen gaan. Supertof!

Nieuwe functies

Eén van de belangrijke nieuwe functies die er aan zal gaan komen is de mogelijkheid om Pokémon te kunnen ruilen met andere spelers. Ideaal wanneer je vrienden hebt die wél al die dratini’s hebben gevangen, maar wanneer jij ze zelf nooit tegenkomt 😉

Een andere teaser die ze al hebben gegeven is dat er meer Pokémon hun weg zullen vinden in onze wereld. Laten we hopen dat ze beginnen met de Johto generatie, gezien daar zo veel toffe beestjes bij zitten!

Pokemon Johto

Ook andere functies zoals meer mogelijkheden voor Pokéstops en het broeden van Pokémon wordt overwogen, maar dat zal op korte termijn waarschijnlijk nog niet uitgerold worden.

Genoeg om je op te verheugen in ieder geval. Waar kijk jij het meeste naar uit?

 

 

Laat weten wat jij denkt!

Comment Section

0 reacties op “Volgende update? Niantic vertelt meer over Pokémon Go!

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: