Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
Direct Toegang
X
Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
50% Complete
Sneller levelen, pokémon opsporen, evolueren of powerup gebruiken? Dat en nog veel meer tips krijg je gratis in deze PDF!

Page content

article content

Het verhaal achter mijn Pokémontattoos

Hallo! Daar ben ik weer! Merkend dat het steeds rustiger word, rond de Pokémon Go hype. Steeds minder berichten op de Pokémon pagina’s van Facebook. Ook zelf ben ik behoorlijk wat minder gaan spelen.

Waar ik eerder nog wel eens tot half 5 snachts wakker was na de nachtdienst om een paar extra rondjes te maken en Pokémon te kunnen vangen of mijn voorraad Pokéballen weer aan te vullen. Ga ik nu toch echt direct naar huis, om maar zo snel mogelijk in dromenland te kunnen vallen.. Maar nu de Pokémon Go hype minder is geworden, wil zeker niet zeggen dat mijn passie voor Pokémon is verdoofd..

Sterker nog, misschien heeft dit juist mijn liefde voor Pokémon nog meer aangewakkerd..

Een quote voor het leven

Het begon allemaal toen ik nog een klein meisje was, de eerste series op tv, de eerste film in de bioscoop. Je kreeg dan zo’n speciale mew kaart en ik voelde mij de gelukkigste persoon op aarde. Eenmaal de film bekijkend, heb ik de hele zaal mee horen huilen, jong en oud, op het moment dat Ash versteend werd. Het voelde als intens verdriet.

De quote van Mewtwo in de eerste film heeft mij ook in het echte leven geïnspireerd. Voor de mensen die hem niet kennen: I see now that the circumstances of one’s birth are irrelevant. It’s what you do with the gift of life, that determines who you are. Behoorlijk wat kennis voor een kinderfilm of niet?

Omdat ik deze quote nooit meer uit mijn hoofd heb gekregen vond ik het toepasselijk om in mijn eerste Pokémontattoo, deze quote te verwerken.

BeautyPlus_20161012190841_save

Number 2: Een combinatie

Over mijn 2e tattoo heb ik iets langer nagedacht.. Ik wil geen standaard tattoos en probeer altijd iets te veranderen zodat ze compleet mijn eigen zijn.. Naast mijn grote liefde voor Pokémon heb ik nog een grote liefde, namelijk mijn liefde voor motoren, de laatste 2 jaar neigt dat naar een specifiek type namelijk Ducati.

Ook hierin had ik een kort maar krachtige quote gelezen, die mij steeds bijbleef.. ”Live to ride.” Misschien niet herkenbaar voor de niet-motorrijders, maar motorrijden geeft echt een extra dimensie aan het leven..

Toch wou ik niet, zomaar lukraak deze quote op mijn lichaam zetten, ik zocht tegelijkertijd een manier om het te kunnen combineren met Pokémon, ook mijn grote liefde, zoals nu wel bekend is. Na lang nadenken. ( ik wou eerst een Snorlax met de tekst op zijn buik), kwam ik tot allemaal ideeën, die gewoon niet pasten, nergens op sloegen of niet mooi zouden zijn.

Toen ik op een zomerse middag in 2014 mijn Pokémonkaarten aan het uitzoeken was, kwam ik wat Unownkaarten tegen. En ineens ging het belletje rinkelen zo moet het worden! De tekst ”Live to ride” in het Unownalfabet geschreven. Niet direct herkenbaar voor een leek, het bevat precies wat ik wil en het was nog origineel ook!

BeautyPlus_20161012191124_save

Terug naar de basis

Voor mijn 3e tattoo die op mijn bovenarm kwam, wou ik terug naar de basis. De tattoo word later nog uitgebreid met andere Pokémon en hier word dan later nog een halve sleeve van gemaakt. Als ik aan de basis denk, denk ik aan Ash, Misty, Brock, TCG, Pallet Town en de starters Pokémon en Pikachu.

Ik besloot iets met de 3 starter Pokémon te gaan doen. Ik wou geen letterlijke afbeeldingen van hoe de Pokémon er uit zagen, maar meer in de tribalrichting. Dus dan gebruik je Google en begin je te zoeken. Uiteindelijk vond ik een plaatje met een Bulbasaur, Charmander en Squirtle.

Ik vond het concept heel mooi, alleen de Charmander echt super lelijk uitgewerkt. Toen ben ik op zoek gegaan naar een andere Charmander, deze in plaats van de originele Charmander bijgevoegd en zo had ik het ontwerp voor mijn tattoo. het ontwerp gaat later nog uitgebreid worden met Pikachu en Mew. De rest word waarschijnlijk opgevuld met schaduwen van de elementen.

BeautyPlus_20161012191200_save

Pokémon & Pink Floyd

Last but not least… Mijn Pokémontattoo van eevee plus de eeveeluties. het idee was eerst om het Pink Floyd logo ”Dark side of the moon” te gebruiken en hier de Pokémon in te verwerken. Hier was al eens een T-shirt ontwerp van geweest, maar ik vond de Pokémon toch te veel op konijnen lijken in het voorbeeld. Na lang wikken en wegen en goed overleg besloten de 2 tattoos te splitsen. De eevee met eeveeluties moesten persé, maar ik wilde ook het logo van Pink Floyd niet weg doen namelijk.

Ik ben muzikaal opgegroeid met Pink Floyd door mijn vader, dus dat vond ik wel een heel erg belangrijk detail. Uiteindelijk heb ik gekozen voor ontwerp van de eeveeluties gevonden op het internet. Vlak na dat ik het ontwerp heb uitgeprint, heb ik het plaatje nooit weer kunnen vinden, en de tekenaar van dit ontwerp een bericht te kunnen sturen, helaas.

Het logo van Pink Floyd heb ik laten ontwerpen volgens het Watercolour idee.Dan lijkt het net alsof het met een penseel op je lichaam is het gezet. Mijn moeder schildert al zo lang ik me kan herinneren dus, zo kon ik de tattoo ook nog een beetje ‘van haar’ maken.

BeautyPlus_20161012191223_save

What’s next?

De volgende tattoo die gepland staan is er dit keer 1 die niets te maken heeft met Pokémon, maar met Ducati. Zodra deze is gezet zal ik weer nieuwe ideeën gaan bedenken voor volgende Pokémon tattoos. Heb jij nog leuke ideeën? Heb jij misschien ook een Pokémontattoo of overweeg je er 1 te nemen? Laat je dan een berichtje achter? Ik zou het graag horen!

Laat weten wat jij denkt!

Comment Section

4 reacties op “Het verhaal achter mijn Pokémontattoos


Door Joost op 29 november 2016

Heel mooi!
Speel je nu nog steeds?


Door Quantlate41m op 13 februari 2017

http://adauditplus.pl/pokrowce-samochodowe-szyte-na-miare.html
Looking for a new or used automobile might be a hard procedure if you do not know what you will be carrying out. By educating yourself about vehicle shopping before you head to the dealer, you may make stuff less difficult yourself. The following advice will help your upcoming buying getaway be satisfying.

Always take a technician together when looking for a whole new motor vehicle. Car merchants are well known for marketing lemons and you may not want to be their after that target. When you can not get a technician to consider vehicles along, a minimum of be sure that you have him take a look at closing selection before you buy it.

Know your limits. Before you start purchasing for your auto or vehicle, decide what you can afford to spend, and adhere to it. Don’t forget about to add desire for your calculations. You can expect to pay out around 20 percent as a down payment at the same time, so prepare yourself.

Before visiting a car dealership, know what kind of car you would like. Study each one of you alternatives before buying in order to figure out what works well with your financial budget and loved ones demands. Do your research to determine simply how much you must be paying for the prospective automobile.

Before signing any agreement spend some time to go through every single range, for example the fine print. If you find nearly anything outlined you do not comprehend, will not indicator before you have an response that you just understand. Unsavory salesmen are able to use a legal contract to insert numerous service fees that had been not discussed.

Should you retain the previous assistance under consideration next time that you just go purchasing a car, you will be prone to obtain a good deal. Getting a automobile lacks to become a headache. Only use the guidelines from this report and you may have the auto you desire at the good price.


Door Danielrency op 15 september 2017

Латунь ЛС59-1: расшифровка, характеристики, состав, ГОСТ More info…


Door Scottbek op 3 november 2019

Вероятно, на родительском собрание учитель высказал обеспокоенность тем, что у вашего ребенка могут быть проблемы с некоторыми языковыми и речевыми навыками. Или может быть лично вы в свое время беседуя с малышем увидели случайное шепелявость? Может ли у вашего ребенка быть проблема? И если так, что нужно делать? Все малыши формируются с разной скоростью, и для кого-то прохождение от обычных слов к хорошо сформулированному и грамматически безошибочному предложению потребуется несколько лет,а иные едва не сразу( к 1 году) начинают без умолка говорить. Но к 5 годам дитя обязан(на) уметь не только произносить элементарные предложения, заключающиеся из двух, трёх слов, но и дополнительно последовательно делать длинные выражения. Обследование профессионалым логопедом может помочь выяснить, есть ли у школьника трудности в речи. Логопедическая терапия – сегодня это лечение для большей части деток с нарушениями речи и / или языка,или ЗПР.
Детям может понадобиться помощь логопеда по всевозможным обстоятельствам, нужно направить ребенка к специалисту, если: ” Вам или близким людям тяжело понять ребенка. ” Все начинают думать, что ребенок младше, чем все они, потому что он плохо разговаривает. ” Вашего ребенка обзывают из-за того, каким образом он говорит. ” Ребенок применяет меньше слов, чем, например, прочие детишки его года.
ЦЕНТР КОРРЕКЦИИ ДИСГРАФИИ предназначен(а) для того, что бы вашему ребенку навести справку с задержкой речи. Звоните нам, запишитесь на первое занятие, и мы несомненно поможем малышу.

логопед тольятти

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: