Pokémon Go
Martijn van Tongeren
Pokémon Go
07/31/2016
2 min
3

Tweede Generatie Pokémon (Johto) naar Pokémon Go?

07/31/2016
2 min
3

Pokémon Johto zal uiteindelijk naar Pokémon Go komen. Er is al veel speculatie gaande op het internet hoe dit in zijn werk zou moeten gaan. Een enthousiaste redditer heeft een volledig plan uitgestippeld voor Niantic:

Pokémon Go Breeding

Allereerst zou het mogelijk gaan zijn om je Pokémon met elkaar te laten ‘paren’. Vrijwel elke Pokémon zal een mannetjes of vrouwtjes symbool krijgen. Zodra je twee volwassen Pokémon hebt van de verschillende geslachten, gaan ze elkaar leuk vinden (zoals je op het screenshot ziet lijkt het er op dat er een hartje bij de Pokémon komt te staan).

Je kan de Pokémon nu selecteren om samen te gaan paren. Ga je lopen met een lege incubator? Dan kan hun ei daar in komen te liggen!

Pokemon Go Breeding

Het broeden van eieren zal voornamelijk gebruikt worden om meer snoepjes van een bepaalde Pokémon te krijgen en zo de volwassen versie sterker te maken of om je Pokédex verder aan te vullen.

Pokémon Go: Babies

De volgende fase die zal worden toegevoegd aan het spel, zijn de baby pokémon uit Pokémon Johto. Herinner jij je Pichu, Cleffa, Igglybuff, Tyrogue, Smoochum, Togepi, Elekid en Magby nog?

Pokemon Go Babies

Zodra je meer dan 50 originele Pokémon hebt gevangen en er meer dan 100 hebt gezien, zal je een tweede Pokédex krijgen waarin het nummer tot 251 gaat. Je kan deze nieuwe Pokémon alleen nog niet in het wild gaan vinden.

Johto Evoluties in Pokémon Go

Zodra je een nieuwe baby Pokémon hebt uitgebroed, zullen er een aantal Pokémon nieuwe evolutiemogelijkheden krijgen. Zo zou Golbat bijvoorbeeld een nieuwe evolutiemogelijkheid gaan krijgen met meer snoepjes (voor een Crobat).

Pokemon Go Evolutions Johto

Het zou ook kunnen dat bij de nieuwe update er items gebruikt kunnen worden om je Pokémon te evolueren. Die kunnen zowel van Pokéstops als van de Pokéshop komen. Een prima idee om Niantic van nog meer inkomsten te voorzien natuurlijk 😉

Pokémon Johto starters

Zodra je een Johto baby en evolutie hebt gemaakt, zal Professor Willow contact met je opnemen om je te feliciteren. Vervolgens mag je kiezen uit een nieuwe extra starter Pokémon! Cindaquil, Chicorita en Totadile.

Pokémon Johto starters

Vanaf nu kan je Generatie 2 Pokémon in het wild tegen gaan komen. Daarnaast zal dag & nacht ook een verschil gaan maken in de Pokémon die je tegenkomt. Hoot-hoots en Houndours kunnen nu ’s avonds ineens naar voren komen bijvoorbeeld.

Een bak extra Pokémon om tegen te komen en te vangen. Wij worden razend enthousiast van het idee dat Johto naar Pokémon Go zou komen. Niantic heeft aangegeven hier wel al aan te denken, maar het is nog lang niet bekend wanneer dit uitgerold zal worden. Wij verwachten zelf dat dit pas tegen het eind van dit jaar zal zijn, maar deze 4 stappen om het te introduceren zou ervoor kunnen zorgen dat ze al veel eerder kunnen beginnen met de introductie.

De eerst volgende update/uitbreiding die gaat komen zal het ruilen van Pokémon zijn!

Hoe zou jij de uitrol van Johto het liefste zien?

Reacties
Categorieën