Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
Direct Toegang
X
Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
50% Complete
Sneller levelen, pokémon opsporen, evolueren of powerup gebruiken? Dat en nog veel meer tips krijg je gratis in deze PDF!

Page content

article content

Pokémon Press Conference 2019

Op de Pokémon Press Conference van 2019 zijn onder andere nieuwe smartphone-apps en een nieuwe Detective Pikachu-game aangekondigd. De Pokémon Direct wordt op 5 juni 2019 uitgezonden en we zijn onlangs getrakteerd op nog meer nieuws rondom de zakmonstertjes. Laten we alle grote aankondigingen van de Press Conference eens doornemen.

Pokémon Masters

De eerste app heet Pokémon Masters. Met de app kun je op een nieuwe manier onderweg gevechten beleven. Ook zul je er vele beroemde Trainers uit de langlopende geschiedenis van de Pokémon-games tegenkomen. De game wordt in 2019 gelanceerd voor iOS en Android. Ergens in juni zal er meer info worden gegeven, so we’ll keep you posted!

Pokémon Sleep

De tweede app heet Pokémon Sleep. Met de app zou je elke morgen met Pokémon wakker kunnen worden. De app is gebaseerd op de Pokémon Go Plus en zal allerlei gegevens van je slaap tracken. Het nieuwe apparaatje waarmee de app werkt, heet de Pokémon Go Plus +. Zo kun je overdag Pokémon Go spelen via de Go-app, en ’s nachts via het apparaatje. Pokémon Sleep wordt in 2020 uitgebracht en bovendien zou Sleep een goede nachtrust belonen, maar daarover krijgen we hopelijk binnenkort meer informatie.

Pokémon Home

Er komen steeds meer games en toepassingen van Pokémon. Pokémon Home is een Cloud Service App waarmee je al je Pokémon in een cloud kunnen bewaren. De dienst werkt met Pokémon Bank, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Pokémon: Let’s Go, Eevee!, de komende games Pokémon Sword en Pokémon Shield, en Pokémon GO. Met Home heb je je Pokémon dus altijd bij de hand. Ook kun je Pokémon ruilen. Pokémon Home wordt in het begin van 2020 uitgebracht voor iOS, Android en Nintendo Switch.

Een nieuwe Detective Pikachu voor Nintendo Switch

Met het succes van de Pikachu-film heeft The Pokémon Company er alle reden toe om daarop voort te borduren. De eerste Detective Pikachu was voor de Nintendo 3DS en het einde was een ware cliffhanger. Dit tweede deel zou een vervolg moeten geven aan het verhaal. Veel meer is er op dit moment nog niet bekend, behalve dat deze nieuwe game voor de Nintendo Switch bedoeld is.

Wat vond jij de coolste announcement? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Laat weten wat jij denkt!

Comment Section

0 reacties op “Pokémon Press Conference 2019

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: