Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
Direct Toegang
X
Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
50% Complete
Sneller levelen, pokémon opsporen, evolueren of powerup gebruiken? Dat en nog veel meer tips krijg je gratis in deze PDF!

Page content

article content

Pokémon Go Update 0.31 + Johto coming?!

Gisteren schreven we al een artikel waarin we aangaven dat de krachten van aanvallen zijn aangepast. Dit is deel van een grotere update (0.31) waar we meer over vertellen in dit artikel. Daarnaast zijn er al speculaties gaande over hoe de tweede generatie Pokémon (Johto) zou kunnen worden toegevoegd aan het spel.

Update 0.31

Niantic heeft meerdere wijzigingen doorgevoerd in deze nieuwe versie. Zo kan je nu je avatar opnieuw aanpassen vanaf je profielscherm, en zit je dus niet meer de rest van je leven vast aan de kleding en stijl van je poppetje 😉

Belangrijkere updates meer invloed hebben op het spel zijn het aanpassen van de krachten van aanvallen, fixes die te maken hebben met het geheugen van je telefoon (betere performance dus) en het aanpassen van de schadeberekening bij Gym gevechten.

Pokemon Go update 0.31

Voetstapjes weg

In plaats van het oplossen van de 3 voetstapjes bug, heeft Niantic voor nu besloten om de voetstapjes helemaal weg te halen, wat het er op doet lijken dat het nog wel een tijd zal gaan duren voor ze deze bug hebben opgelost.

Ter vervanging/verbetering, lijkt het nu zo te zijn dat Pokémon alleen in je ”Nearby” meter komen als ze minder dan 70 meter bij je vandaan zijn. Op die manier wordt het opsporen van Pokémon een stuk makkelijker gemaakt dan bij de 300 meter radius. Deze update is dus voor nu zeker een goede stap!

Ook hebben ze de map waar je de locatie van je gevangen Pokémon kon zien helemaal weggehaald (deze stond de afgelopen 2 weken al op wit).

Verder zijn het voornamelijk kleinere bugfixes en een aantal aanpassingen aan de animaties in het spel. Overall zou deze update er dus voor moeten zorgen dat het spel een stuk soepeler draait, waardoor je minder kans zal hebben op vastlopers!

Hoe kan ik Pokémon Go Updaten?

Ondertussen zou de update voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Heb je een Apple telefoon? Ga dan naar de App Store en kijk bij het tabje Updates om Pokémon Go te updaten. Je kan ook de app opnieuw opzoeken in de App store en daar klikken op updaten.

Werk je met Android? Ga dan naar de Google Play store vind de Pokémon Go app bij je updates. Ook hier kan je de app los opzoeken om hem daar te updaten.

Kan je hem niet vinden, of download je de APK liever los? Dat kan via APK Mirror (op eigen risico).

Pokémon Johto?

Het zou toch geweldig zijn als Johto binnenkort al naar het spel komt? Een enthousiaste redditer heeft een gedetailleerd stappenplan uitgewerkt over hoe Niantic dit zou kunnen uitrollen.

Check hier hoe de tweede generatie toegevoegd zou kunnen worden >>>

Laat weten wat jij denkt!

Comment Section

1 reactie op “Pokémon Go Update 0.31 + Johto coming?!


Door axel op 2 augustus 2016

Hoe gebruik je nu de special moves

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: