Pokémon Go
Martijn van Tongeren
Pokémon Go
07/16/2016
0 min
1

Update? Altijd 3 Voetstapjes en Gevangen locatie weg

07/16/2016
0 min
1

Zie je de hele tijd 3 voetstapjes en kan jij ook geen gevangen locatie meer zien bij jouw Pokémon? Je bent niet de enige.

Serverbelasting

Er is nog geen officiële statement van Niantec naar buiten gekomen wat de reden hiervan is, maar de verwachting is dat de voetstap functionaliteit en de gevangen locatie functionaliteit zijn uitgeschakeld om serverbelasting te voorkomen.

Voorgaande dagen was het namelijk zo dat er verschillende pieken waren in de drukte op het spel (door het wakker worden van de Amerikanen en Australiërs bijvoorbeeld, die vervolgens massaal het spel gaan spelen).

Hierdoor crashte het spel regelmatig op verschillende tijdstippen. Vooral vanaf 20:00 uur werd het vervelend in Nederland.

Wij verwachten dat Niantic dit tijdelijk heeft uitgezet om de uitrol van het Pokémon Go spel zo voorspoedig te laten verlopen, zodat iedereen straks zonder problemen de app ook kan downloaden uit de Google Play & de Apple app store.

Laten we hopen dat de voetstapjes wel snel weer terug komen, want op dit moment is het wel erg lastig geworden om die zeldzamere Pokémon op te sporen 🙂

Reacties
Categorieën