Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
Direct Toegang
X
Gratis Pokémon Go Lifehack Guide (PDF)
50% Complete
Sneller levelen, pokémon opsporen, evolueren of powerup gebruiken? Dat en nog veel meer tips krijg je gratis in deze PDF!

Page content

article content

Pokémon GO! Elke dag een ander?

Ik kijk op de klok en het is 0200 geweest. YES! Dat betekent bijna vrij.. Direct pak ik de telefoon en open de Pokémon Go app. Wacht eens even.. een Dragonair in de buurt!? Ja hoor daar is ie! Na 2 pokéballen heb ik hem te pakken en ik voel me blij intens! Gek dat zo’n spelletje dat met je kan doen.. Gisteren rond hetzelfde tijdstip een Beedrill gevangen, die had ik ook nog niet in mijn Pokédex. Morgen is mijn laatste nachtdienst voor ik op vakantie ga.. Ik ben nu al benieuwd wat ik tegenkom! Ik hoop op een Jigglypuff. Wat denken jullie?

Laat weten wat jij denkt!

Comment Section

0 reacties op “Pokémon GO! Elke dag een ander?

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: